Stapstenen die je tegenkomt

De zorg van King Arthur Groep is kleinschalig en op maat. Vanaf de eerste symptomen tot de laatste fase. Onze ervaring is hoe eerder je hulp vraagt, des te meer je regie kunt houden over wat je wilt. Soms is specialistische kennis en ondersteuning nodig, om zo gewoon mogelijk te kunnen leven met dementie. Het moment waarop je behoefte krijgt aan ondersteuning verschilt. De één wil direct informatie en begeleiding vanaf de diagnose. De ander pas als iets niet meer gaat of vol te houden is. 
Per fase die je als degene met dementie of als mantelzorger tegenkomt op je weg, geven we aan wat je kunt doen. Waarmee we jou behulpzaam kunnen zijn, zie je in ons zorgaanbod.

*Klik op een kiezel om verder te lezen

Dementie is een progressieve ziekte. Dat betekent dat in de loop van de tijd verandert wat je kunt en wat je wilt. Het vraagt continu leren omgaan met de nieuwe situatie en aanpassen. Zoeken naar mogelijkheden en oplossingen waarmee je je leven kunt leiden zoals jij dat wilt.

Je bent meer dan je ziektebeeld

Bij King Arthur Groep ben je zeker van ondersteuning en begeleiding waarin de mens voorop staat. We gaan altijd uit van wat nog kan (en niet van wat niet meer lukt). 

Boekje aanvragen

'Hoe kan het ook?'

Vraag het boekje hier aan.

Zorgvragersboekje

Folder: inzage in het dossier
PUUR. van jou:
Wijkzorgdossier
Woonzorgdossier