Leren en ontwikkelen

King Arthur Groep geeft verschillende mogelijkheden om te kunnen blijven leren. We willen de intrinsieke motivatie en de rol- en vakbekwaamheid van teamleden blijven aanspreken. Hoe? We organiseren reflectiemomenten en intervisiebijeenkomsten. In teamlerenbijeenkomsten worden verschillende trainingen gegeven.

Ook kun je gebruik maken van ons online leerplatform REIN. Het biedt je de mogelijkheid om je vakinhoudelijk te scholen en om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. 

King Arthur Groep organiseert regelmatig skillslabs. Een training van kwaliteitsverpleegkundigen van King Arthur Groep waar teamleden kunnen oefenen met verpleegtechnische handelingen.

 

Deelnemers skillslab: “Het was mooi om van elkaar te kunnen leren, ik kan niet wachten tot de volgende keer.”

Leren en werken

Je kunt leren en werken tegelijk door als stagiair bij ons te komen werken. Afhankelijk van de beschikbare stageplekken bieden wij BOL stages aan.

Dementieopleiding

De Zorg & Werk Academy en King Arthur Groep ontwikkelden samen de opleiding ‘dementiezorg’, een eenjarige Crebo erkende MBO 3 opleiding specifieke doelgroepen. Voor nieuwe instroom en zorgprofessionals die intrinsiek gemotiveerd zijn om iets te betekenen voor mensen met dementie. 

De opleiding is geschikt voor zij-instromers en mensen met een afgeronde MBO 2 of 3 opleiding.
Momenteel hebben wij geen BBL plekken beschikbaar.