Ridderspoor

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

In de gezellige binnenstad van Hilversum, nabij het station en de markt vindt je onze kleinschalige woonzorgvoorziening Ridderspoor.
Ridderspoor biedt ruimte aan 22 bewoners met dementie.
Deze stadsvilla is ontworpen in de stijl van de omgeving, waarvan de huizen  grotendeels gebouwd zijn in 1920, en heeft een statig en voornaam aanzien. Heb je een voorliefde voor het stadsleven? Dan voel je je hier direct thuis.

In ons woonhuis dragen de sfeer en uitstraling van de inrichting vanaf het eerste moment bij aan het thuisgevoel. 

Wil je meer weten over wonen met zorg?

Zoals welke voorzieningen er zijn. Op welke termijn instromen mogelijk is. Hoe gaat de indicatie in zijn werk? En welke tarieven worden gehanteerd. Bel dan met onze wachtlijstcoördinator.
Neemt gerust contact op voor vrijblijvende informatie of een persoonlijke rondleiding. Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar bij King Arthur Groep.

Onze gemeenschappelijke ruimtes

Op de begane grond vind je de sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Zoals drie woonkamers, een woonkeuken en een kleine filmkamer. Hier kunnen  bewoners deelnemen aan creatieve activiteiten georganiseerd door begeleiders. Er is een uitgebreide bibliotheek en een TV kamer. Natuurlijk is het mogelijk zelf een activiteit te kiezen of gewoon te genieten van de gezelligheid. Ben je graag buiten? De deur naar de omsloten tuin staat elke dag open. De tuin is een belevenis op zich. Je kunt hier ruiken, voelen en proeven.

Privé woonruimte
Je privé woonruimte kun je geheel naar eigen wens inrichten met je eigen meubels en persoonlijke spulletjes. Elke woonruimte is voorzien van eigen sanitair, pantry, overgordijnen en aansluitingen voor telefoon, internet en televisie (CAI).

Plattegronden van Ridderspoor

Klik hier om naar de pagina van Lindenhorst te gaan.

Ridderspoor een sfeer impressie: