Lindenhorst

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
In de gemeente Bunschoten (buurtschap Zevenhuizen vanouds Hoogland) vind je onze kleinschalige woonboerderij Lindenhorst. Wij bieden hier 24-uurszorg en er is plek voor 28 bewoners.
Ben jij een buitenmens en houd je van dieren?
Deze buitenlocatie ligt op de grens van Amersfoort dichtbij Nieuwland en Vathorst.
Het huis staat in het groen omgeven door statige boerderijen in lintbebouwing. Vanuit het terras kijk je bijvoorbeeld uit over de weilanden waar je vaak pony’s van kleine afstand ziet grazen. Ook is er een eigen kippenren waar je dagelijks de verse eitjes kunt rapen.

Er is een restaurant in de directe nabijheid en we hebben prettige contacten met de aangrenzende manege en zorgboerderij. Deze laatste komt regelmatig met kleine dieren op bezoek om deze te laten bewonderen en aaien. Met de landwinkel dichtbij voor leuke en lekkere cadeautjes.

Je waant je weer even terug in de tijd als je langs de statige boerderijen aankomt op het erf van Lindenhorst, waar schapen en shetlandpony’s vrij rondlopen.

Wil je meer weten over wonen met zorg?
Zoals welke voorzieningen er zijn. Op welke termijn instromen mogelijk is. Hoe gaat de indicatie in zijn werk? En welke tarieven worden gehanteerd. Bel dan met één onze wachtlijstcoördinatoren.
Neemt gerust contact op voor vrijblijvende informatie of een persoonlijke rondleiding. Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar bij King Arthur Groep.

Gemeenschappelijke ruimtes
Je kunt in je eigen woonruimte verblijven, maar ook een plek zoeken in één van de gemeenschappelijke ruimtes. In de huiskamer staat een grote kast met allerlei soorten spellen, de bibliotheekkamer is uitgerust met een grote boekenkast vol (ruik-) boeken en in de hobbyruimte kun je wekelijks creatieve workshops volgen.
In de ontmoetingsruimte staat een piano. Muziek verbindt en het is dan ook heerlijk om met elkaar te kunnen genieten van een mooi concert.

Sfeerbeelden huiskamer

Sfeerbeelden huiskamer

Buiten 
Op het erf van Lindenhorst hebben we een belevingsgerichte tuin aangelegd: op kleur, wuivende grassen, mooie bloemen, rust of juist spelmateriaal, met fruitbomen en moestuinbakken en schapen en shetlanderpony’s om te voeren.
Heerlijk aangelegde terrassen waar het goed vertoeven is, in de lente snel naar buiten tot laat in de herfst…de sfeer van het buitenleven ervaren.

Uitzicht rondom woonhuis

Uitzicht rondom woonhuis

Voorkant en aanzicht woonhuis

Voorkant en aanzicht woonhuis

Privé woonruimte
U beschikt over uw eigen woonruimte met privé sanitair die u naar eigen wens mag inrichten. Alle woonruimtes zijn voorzien van een COAX-kabel[1]aansluiting voor tv. In Lindenhorst zijn de wanden en vloeren in de privéruimtes afgewerkt en de ramen voorzien van overgordijnen.

 

Belevingsbeelden in detail

Belevingsbeelden in detail

Belevingsbeelden in detail

Plattegronden Lindenhorst
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Sfeerbeelden (filmpjes) Lindenhorst

Deel 1 impressie Lindenhorst

Deel 2 impressie Lindenhorst

Echtpaar Bootsman over wonen op Lindenhorst

Klik hier om naar de pagina van Ridderspoor te gaan.