Kom bij King Arthur Groep werken!

King Arthur Groep zoekt een enthousiaste Medewerker Technische Dienst voor 8 tot 24 uur per week

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop!

King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio’s Het Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Waar ga je werken?

In buurtschap Zevenhuizen (vanouds Hoogland) in de gemeente Bunschoten staat onze kleinschalige woonzorg-­voorziening Lindenhorst. De locatie is gelegen op de grens van Amersfoort en Bunschoten. Lindenhorst ligt tegen de woonwijken Nieuwland en Vathorst aan. Onze woonzorg-voorziening biedt een veilige en vertrouwde woon- en leefomgeving waar bewoners en familie zich prettig en thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
In Lindenhorst wonen straks 28 mensen met dementie. Je komt te werken in een nieuw team met andere begeleiders, koks, facilitaire en technische dienst.

Als medewerker technische dienst maak je deel uit van een zelf organiserend team. Dit betekent dat je met je collega’s samen verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer van de locaties.

De coördinator schept de voorwaarden en coacht jou en je collega’s hierbij. Ook wordt het team ondersteund door onze centrale support office in Bilthoven.

Wat ga je doen?

Als medewerker technisch dienst zorg je ervoor dat er binnen de kleinschalige woonvorm veilig gewoond, gewerkt en geleefd kan worden. Je organiseert en verdeelt met je collega’s de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit de vraag van de bewoners en zorgverleners.

 • Je voert onderhoud uit, repareert, reinigt en vervangt onderdelen van installaties, apparatuur en domotica, zoals de verwarmingsinstallatie, ventilatiesysteem, brandbestrijdingsinstallatie, camera’s en elektrische apparatuur. Of besteedt deze werkzaamheden uit aan een externe partij.
 • Verder controleer je periodiek of er geen defecten, storingen en afwijkingen zijn en voer je de nodige testen uit.
 • Je werkt volgens onderhoudsplannen, technische en veiligheidsvoorschriften (NEN-normen), zodat de kans op uitval of disfunctioneren tot een minimum wordt beperkt.
 • Je ziet toe op het juiste gebruik van alle elektrotechnische apparatuur en installaties en geeft hierin instructies en adviezen aan de gebruikers. Ook geef je adviezen en instructies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur.
 • Je stelt handleidingen op en stelt deze bij wijzigingen bij.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt in bijzondere situaties zoals technische storingen aan installaties, apparatuur en gebouwen en bij calamiteiten, zodat de veiligheid van het werk- en woonklimaat en continuïteit van de zorg gewaarborgd blijft.

Wat vragen wij?

 • Je hebt technische kennis op MBO 3 niveau en een rijbewijs B.
 • Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met ICT.
 • Je hebt enkele jaren praktijkervaring en kennis van NEN-normen, procedures op het gebied van veiligheid en techniek en Infectiepreventie en Hygiënerichtlijnen.
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV-certificaat, liftbevrijdingscertificaat en een geldig diploma voor het onderhouden van de brandmeldinstallatie of bent bereid deze te behalen.
 • Je kan met elektrische apparaten en technische gereedschappen omgaan.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent tactisch, hulpvaardig en geduldig in het contact met bewoners en het geven van praktische tips aan gebruikers van apparatuur.
 • Je bent een echte teamspeler, want samen kom je verder.

Wat biedt KAG?

 • Een inspirerende en groeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling, intervisie en bijscholing.
 • Een dienstverband tussen de 8-24 uur, afhankelijk van jouw wensen. Wij staan ook open voor een ZZP constructie
 • Je salaris wordt ingeschaald in de CAO VVT.
 • 8% Vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheid tot gebruik van online leerplatform REIN.

Kom jij ons mooie KAG-team versterken?
We gaan graag met je in gesprek om jou meer te vertellen over onze organisatie, de functie en jouw bijdrage. Upload jouw motivatie en CV via de sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot 9 mei.

Voor meer informatie, neem contact op met Imke Verbeek: HR Adviseur. Op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend bereikbaar via 06-18346171 of imke.verbeek@kingarthurgroep.nl 

“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Solliciteer nu