King Arthur Groep zoekt leerlingen voor de start van April 2023

Leerwerkbaan individuele begeleiding thuis

Ben jij die zij-instromer die wil werken in de dementiezorg en bereid is om de 1 jarige opleiding tot Persoonlijke Begeleider Specifieke doelgroepen met specialisatie dementiezorg te volgen?

De opleiding start per 3 april 2023. Je kunt voorafgaand (per direct) al starten in een oriënterende baan zodat je goed voorbereid aan je opleiding kunt beginnen.

King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

  ‘‘je bent thuis waar je begrepen wordt’’

Waar ga je werken?

Bij nieuwe zorgvragen ga je samen met de kwartiermaker op intake bij de zorgvrager thuis. Is er van beide kanten een klik dan word jij, totdat de zorg en begeleiding niet meer nodig is, de vaste zorgverlener.

Wat ga je doen?

Als begeleider vinden wij het belangrijk dat je `De mens ziet`. Dit is één van de leidende principes van KAG. Je bent oprecht geïnteresseerd in onze zorgvrager(s) en sluit zoveel mogelijk aan bij hun belevingswereld.

De werk varieert qua dagen/tijden en behoefte aan zorgvraag. Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder het bieden van zorg en begeleiding aan de zorgvrager, het voeren en uitwerken van een zorgplangesprek, het maken van rapportages en het bieden van ondersteuning aan de mantelzorg. Je gaat 3 maanden kennis maken met onze huizen, 3 maanden met onze ontmoetingscentra en 3 maanden in de IBT. Zo leer jij KAG echt kennen.

De begeleiding kan bestaan uit samen wandelen, fietsen, een uitstapje maken, eten of eten maken, een spelletje doen, iemand toe leiden naar de groep, etc. Maar ook kan het gaan om een meer complexere zorg of begeleiding. Kortom de vraag is per zorgvrager anders.

Wie ben jij?

Je vindt het een uitdaging om onze zorgverleners zo goed mogelijk te begeleiden bij een waardevolle invulling    van hun dag en hebt affiniteit met mensen met dementie. Natuurlijk ben je opgewekt, denk je in mogelijkheden en ben je sociaal en alert. Ook ben je flexibel, dienstverlenend, integer, creatief, behulpzaam en oplossingsgericht. Je hebt geduld en het vermogen tot motiveren en stimuleren van de eigen autonomie en zelfredzaamheid van onze bewoners. Een rijbewijs B is nodig om van huis naar huis te rijden. 

Wat krijg je van KAG?

 • Een mooi salaris van €2199,96 o.b.v. 36 uur (CAO VVT)
 • Een inspirerende en groeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling, intervisie en bijscholing
 • Bij KAG heb je veel invloed op je werk en krijg je de tijd en ruimte om je vak uit te oefenen, zodat je aandacht kan hebben voor de bewoners
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot gebruik van online leerplatform Rein

En nu … solliciteren:

 1. Klik op solliciteer nu en vul jouw gegevens in inclusief motivatie en cv
 2. Onze recruiter neemt telefonisch contact met je op
 3. Bij een positieve uitkomst kom je in de selectie terecht
 4. Ben jij de uitverkorene uit die selectie dan word je getest bij Zorg & Werk Academy
 5. Bij een positieve uitkomst kom je bij ons aan tafel en tekenen we het contract
 6. Je gaat starten, yes!
Solliciteer nu