Kom bij King Arthur Groep werken!

Voor onze kleinschalig wonen locatie in Hilversum zoeken wij voor de weekenden en de invalsdiensten een enthousiaste Kok voor 8 tot 12 uur per week

Minimaal vereiste opleiding MBO zelfstandig werkend kok niveau 3

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop

King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten.
Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Waar ga je werken?

Onze locatie Ridderspoor in Hilversum ligt in de gezellige binnenstad, dicht bij het station en de markt. In Ridderspoor wonen 22 mensen met dementie. Lindenhorst ligt tegen de woonwijken Nieuwland en Vathorst aan. Lindenhorst is een hele nieuwe locatie en momenteel nog in opbouw naar uiteindelijk 28 bewoners.

De coördinator schept de voorwaarden en coacht jou en je collega’s hierbij. Ook wordt het team ondersteund door onze centrale support office in Bilthoven.

Wat ga je doen?

Als Kok zorg jij ervoor dat ook in de weekenden en tijdens afwezigheid van collega’s onze bewoners een lekkere, verse en gezonde maaltijd met plezier kunnen nuttigen.

 • Je kookt en verzorgt koude en warme maaltijden, gerechten en dieetbereidingen op basis van de door het team samengestelde menu`s.
 • Indien wenselijk pas je de maaltijden naar eigen inzicht aan. Bij speciale gelegenheden stel je een specifiek menu of buffet samen. Ook kan je gevraagd worden te ondersteunen met kookwerkzaamheden op andere locaties.
 • Wanneer bewoner(s) in de keuken aanwezig zijn om te helpen bij de voorbereidingen van de maaltijd zorg je voor hun veiligheid. Je houdt toezicht op en begeleidt de bewoner(s) bij deze voorbereidende taken. Je laat hen, in het kader van de hygiëne, alleen helpen bij ingrediënten die nog worden gekookt.
 • Tijdens het nuttigen van de maaltijd observeer je de bewoner(s) om te zien of er goed en met plezier wordt gegeten. Jouw bevindingen koppel je terug aan je collega’s. Waar nodig pas je de menu’s aan naar de dieetwensen en -behoeften van de bewoners en stel je jouw collega’s hiervan op de hoogte.
 • Producten die overblijven na het koken behandel je conform de HACCP-richtlijnen.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een MBO 3 diploma tot zelfstandig werkend kok aangevuld met enkele jaren praktijkervaring.
 • Je bent vooral in het weekend beschikbaar en flexibel om invalsdiensten op te pakken.
 • Je hebt ervaring in het bereiden van dieetmaaltijden. Je hebt kennis van HACCP en richtlijnen hygiëne- en infectiepreventie m.b.t. alle processen en houd je vakkennis bij d.m.v. vakbladen en scholing.
 • Je bent in het bezit van een certificaat van een allergenen training en een geldig BHV-certificaat of bent bereid deze te behalen.
 • Je bent in staat om menu’s samen te stellen, dieetwensen om te zetten in passende maaltijden en brengt nieuwe recepten, gerechten en bereidingsmethoden in.
 • Je kunt snel en adequaat problemen oplossen die van toepassing zijn op kook technische zaken en keukenmachines.
 • Natuurlijk ben je opgewekt, denk je in mogelijkheden en heb je gevoel voor ordelijkheid en hygiënisch werken. Ook ben je flexibel, dienstverlenend, integer, behulpzaam en oplossingsgericht.
 • Je bent tactisch, hulpvaardig, geduldig en hebt het vermogen tot motiveren en stimuleren van bewoners bij de voorbereidende werkzaamheden.

Je bent een echte teamspeler, want samen kom je verder!

Wat biedt KAG?

 • Een inspirerende en groeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling, intervisie en bijscholing.
 • Een dienstverband tussen de 8-12 uur, afhankelijk van jouw wensen. Wij staan ook open voor een ZZP constructie.
 • Je salaris wordt, afhankelijk van je kennis en ervaring, ingeschaald in de CAO VVT FWG 30 (€ 1.960-2.631).
 • 8% Vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheid tot gebruik van online leerplatform REIN.

Kom jij ons mooie KAG-team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om jou meer te vertellen over onze organisatie, de functie en jouw bijdrage. Stuur jouw motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Solliciteer nu