Wij zijn in regio ’t Gooi- en Vechtstreek op zoek naar een enthousiaste Individueel Begeleider Thuis (uren in overleg)
Minimale vereiste opleiding MBO niveau 3 zorg of maatschappelijk gerelateerd

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop

King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Waar ga je werken?

Wij zijn op zoek naar zorgzame collega’s die graag mensen met dementie die nog thuis wonen willen begeleiden. Onze zorgvragers wonen in regio ’t Gooi- en Vechtstreek. Bij nieuwe zorgvragen ga je samen met de kwartiermaker op intake bij de zorgvrager thuis. Is er van beide kanten een klik dan word jij, totdat de zorg en begeleiding niet meer nodig is, de vaste zorgverlener.

Wat ga je doen?

Als begeleider vinden wij het belangrijk dat je `De mens ziet`. Dit is één van de leidende principes van KAG. Je bent oprecht geïnteresseerd in onze zorgvrager(s) en sluit zoveel mogelijk aan bij hun belevingswereld.

De opdrachten variëren qua dagen/tijden en behoefte aan zorgvraag. Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder het bieden van zorg en begeleiding aan de zorgvrager, het voeren en uitwerken van een zorgplangesprek, het maken van rapportages en het bieden van ondersteuning aan de mantelzorg.

De begeleiding kan bestaan uit samen wandelen, fietsen, een uitstapje maken, eten of eten maken, een spelletje doen, iemand toeleiden naar de groep, etc. Maar ook kan het gaan om een meer complexere zorg of begeleiding. Kortom de vraag is per zorgvrager anders dus een hele flexibele baan.

Wat biedt KAG?

 • Een inspirerende en groeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling, intervisie en bijscholing.
 • Bij KAG draait het om het bieden van persoonlijke zorg aan onze zorgvragers. Daarom heb je veel invloed op het uitvoeren van jouw werk en krijg je alle tijd en ruimte om jouw vak uit te oefenen.
 • Een flexibele baan met het eerste jaar een dienstverband van 0-uren. ZZP constructie is ook bespreekbaar.
 • Je salaris wordt ingeschaald in de CAO VVT FWG 35.
 • 8% Vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheid tot gebruik van online leerplatform REIN.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een zorg of maatschappelijk gerelateerd diploma van minimaal MBO niveau 3, het liefst aangevuld met aantoonbare kennis van en ervaring met het begeleiden van mensen met dementie.
 • Je bent bekwaam en bevoegd voor de voorbehouden handelingen (ADL) en hebt kennis van medicatieveiligheid. Of bent bereid om dit te halen.
 • ZZP’er? Dan ben je ingeschreven bij de KvK, heb je een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten en kan je een geldige VOG overleggen.
 • Je hebt enkele jaren praktijkervaring en kennis van werkwijzen en procedures op het gebied van methodisch handelen.
 • Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving m.b.t kwaliteit en houd je kennis en vaardigheden bij d.m.v. vakbladen en scholing.
 • Je vindt het een uitdaging om onze zorgverleners zo goed mogelijk te begeleiden bij een waardevolle invulling van hun dag en hebt affiniteit met mensen met dementie.
 • Natuurlijk ben je opgewekt, denk je in mogelijkheden en ben je sociaal en alert. Ook ben je flexibel, dienstverlenend, integer, creatief, behulpzaam en oplossingsgericht.
 • Je hebt geduld en het vermogen tot motiveren en stimuleren van de eigen autonomie en zelfredzaamheid van onze bewoners.

Kom jij ons mooie KAG-team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om jou meer te vertellen over onze organisatie, de opdracht en jouw bijdrage. Stuur jouw motivatie en CV.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel!

Solliciteer nu