Kom bij King Arthur Groep werken!

Wij zoeken een enthousiaste Facilitair Medewerker Kleinschalig Wonen voor 8 tot 24 uur per week bij onze kleinschalig wonen locatie in Hilversum en/of Bunschoten

Minimaal kennis op lbo-niveau vereist

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop

King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten. 
Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Waar ga je werken?

Onze locatie Ridderspoor in Hilversum ligt in de gezellige binnenstad, dicht bij het station en de markt. In Ridderspoor wonen 22 mensen met dementie. Lindenhorst ligt tegen de woonwijken Nieuwland en Vathorst aan. Lindenhorst is een hele nieuwe locatie en momenteel nog in opbouw naar uiteindelijk 28 bewoners.

Als facilitair medewerker maak je deel uit van een zelf organiserend team. Dit betekent dat je met je collega’s samen verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van de locatie en de was- en strijkwerkzaamheden van de kleding en het linnengoed van onze bewoners.

De coördinator schept de voorwaarden en coacht jou en je collega’s hierbij. Ook wordt het team ondersteunt door onze centrale support office in Bilthoven.

Wat ga je doen?

Er wordt gewerkt volgens een schoonmaakschema, zodat onze bewoners, diens naasten en jouw collega’s de locatie als schoon ervaren en er hygiënisch gewoond en gewerkt kan worden. Verder kan het voorkomen dat er gevraagd wordt om een zorgverlener of een technisch medewerker te assisteren of op een andere locatie te komen ondersteunen met facilitaire werkzaamheden.

 • Je verricht volgens schema diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen het woonhuis, waaronder het onderhouden van het interieur, vloeren, keukens en sanitaire ruimten. Dit doe je in de appartementen en in de gemeenschappelijke ruimten.
 • Je zorgt dat de kleding van de bewoners en het linnengoed van de woonvorm gewassen en gestreken wordt. Hierbij betrek je de bewoners en begeleid je hen in het onderhouden van het interieur van het eigen appartement en bij het sorteren en delen van de was.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verschonen en opmaken van de bedden en aanvullen van toiletartikelen zodat het appartement en de sanitaire ruimten er verzorgd uitzien.
 • Onderdeel van je functie is het onderhouden van schoonmaakmateriaal en -apparatuur, zodat een lange levensduur gewaarborgd is en efficiënt gewerkt kan worden. Je signaleert defecten en storingen aan apparatuur en geeft dit door aan de technische dienst.

Wat vragen wij?

 • Je hebt kennis op minimaal lbo-niveau aangevuld met enkele jaren praktijkervaring en bij voorkeur kennis van procedures op het gebied van schoonmaak en logistiek of bent bereid dit te leren.
 • Het zou fijn zijn als je kennis hebt van HACCP en richtlijnen hygiëne- en infectiepreventie m.b.t. alle processen en houd je vakkennis bij d.m.v. vakbladen en scholing. Als je dit niet hebt sta je erover open dit te leren.
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV-certificaat of bereid deze te behalen.
 • Je kan met schoonmaakapparatuur, schoonmaakmiddelen en gereedschappen omgaan.
 • Natuurlijk ben je opgewekt, denk je in mogelijkheden en heb je gevoel voor ordelijkheid en hygiënisch werken. Ook ben je flexibel, dienstverlenend, integer, behulpzaam en oplossingsgericht.
 • Je bent tactisch, klantvriendelijk, hulpvaardig en geduldig in het contact met bewoners.

Je bent een echte teamspeler, want samen kom je verder! 

Wat biedt KAG?

 • Een inspirerende en groeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng, ontwikkeling, intervisie en bijscholing.
 • Een dienstverband voor tussen de 8-24 uur, afhankelijk van jouw wensen. Wij staan ook open voor een ZZP constructie.
 • Je salaris wordt ingeschaald in de CAO VVT FWG 15.
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheid tot gebruik van online leerplatform Rein.

Kom jij ons mooie KAG- team versterken? 

We gaan graag met je in gesprek om jou meer te vertellen over onze organisatie, de functie en jouw bijdrage. Upload jouw motivatie en CV via de sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot 15 juni 2022!

Voor meer informatie, neem contact op met Cor van Rijs (Coördinator Facilitair) via 06-57570609 of cor.van.rijs@kingarthurgroep.nl

“Je bent thuis, waar je begrepen wordt”

Solliciteer nu