Goede zorg is doen wat je kunt!

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie jij bent voorop.

Het aantal mensen met dementie groeit en steeds meer van hen kiezen bewust voor onze unieke vorm van zorg. King Arthur Groep (KAG) is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een warm en veilig thuis én een waardig leven van mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden op steeds meer plekken en momenten begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Wil jij ons helpen in het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mensen met dementie? Wij willen je dan graag leren kennen!

Door de bundeling van kennis en ambities kunnen we als organisatie wortelen en er ook voor zorgen dat jij de persoonlijke ontwikkeling door kunt maken die jij verdient. Maar bovenal de beste ondersteuning bieden aan mensen met dementie en hun naasten.

Samen leren we leren, leren we van elkaar en groeien we, niet alleen in capaciteit, maar juist ook in kwaliteit. Goede zorg is doen wat je kunt!

Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiders iedere dag met passie naar hun werk gaan en blijven gaan.

‘Ik ben Jan Baars, één van de begeleiders van Ontmoetingscentrum Utrecht. Als fanatiek sporter vind ik het belangrijk dat de deelnemers ook in beweging blijven. Daarom ben ik een sportgroep gestart voor jonge mensen met dementie. Omdat ik bij King Arthur Groep de ruimte krijg om mijn talent te benutten, draag ik bij aan optimale en persoonlijke zorg. Én ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk.’

Ben jij op zoek naar een stage of leuke afstudeeropdracht?

Wij bieden:
• Zorg stages (niveau 2, 3 en 4)
• Administratieve Stage (MBO 4)
• ICT stage
• HR stage
• Management in de zorg stage

Wij zijn SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend en bieden verschillende BBL en BOL stages aan.

Solliciteer nu
Open Sollicitatie

Werken en Leren