Ontmoetingscentra

In de ontmoetingscentra in Soest, Soesterberg en Hilversum wordt een gevarieerd programma aan dagactiviteiten geboden aan mensen met dementie die (zelfsstandig) thuis wonen. Elk ontmoetingscentrum is op vaste dagen per week geopend, Klik hier voor meer informatie over onze ontmoetingscentra.

Woonzorgvoorziening Ridderspoor

De kleinschalige woonzorgvoorziening Ridderspoor (geopend in september 2013) is een sfeervolle huis in het centrum van Hilversum. Alle 22 appartementen zijn momemteel bewoond.  Een team van zorgverleners en begeleiders biedt 24-uurs zorg en een gevarieerd activiteitenprogramma. Klik hier voor meer informatie over Ridderspoor.

Stageplaats

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een gezellige en ongedwongen sfeer? In ons OC Soest OC SoesterbergOC Amersfoort , OC Hilversum, OC Utrecht, OC de Bilt en onze woon-zorglocatie Ridderspoor hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor helpende verzorgende niv. 2, VIG niv. 3 & 4 en BSD niv.3 (begeleider specifieke doelgroepen) en PBSD niv.4 (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen).

Wij zijn SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend en bieden verschillende BOL stages aan. Interesse? Klik hier om te solliciteren.

Zorg thuis

Wij hebben regelmatig opdrachten / vacatures voor zzp’ers die zorg thuis kunnen bieden aan mensen met dementie in de regio Amersfoort, Soest, Hilversum, Veenendaal, Almere, Utrecht oost. Geïnteresseerd? 
 Klik hier om te solliciteren.