Ontmoetingscentra

In de ontmoetingscentra in Achterveld, Soest, Amersfoort, Bilthoven, Utrecht en Hilversum wordt een gevarieerd activiteitenaanbod, dagritme en structuur geboden aan mensen met dementie die (zelfstandig) thuis wonen. Elk ontmoetingscentrum is op vaste dagen per week geopend, Klik hier voor meer informatie over onze ontmoetingscentra.

Woonzorgvoorziening Ridderspoor

De kleinschalige woonzorgvoorziening Ridderspoor (geopend in september 2013) is een sfeervolle huis in het centrum van Hilversum. Alle 22 appartementen zijn momemteel bewoond.  Een team van zorgverleners en begeleiders biedt 24-uurs zorg en een gevarieerd activiteitenprogramma. Klik hier voor meer informatie over Ridderspoor.

Stageplaats

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een gezellige en ongedwongen sfeer? In ons OC Soest OC SoesterbergOC Amersfoort , OC Hilversum, OC Utrecht, OC de Bilt en onze woon-zorglocatie Ridderspoor hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor helpende verzorgende niv. 2, VIG niv. 3 & 4 en BSD niv.3 (begeleider specifieke doelgroepen) en PBSD niv.4 (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen).

Wij zijn SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend en bieden verschillende BOL stages aan. Interesse? Klik hier om te solliciteren.

Zorg thuis

Wij hebben regelmatig opdrachten / vacatures voor zzp’ers die zorg thuis kunnen bieden aan mensen met dementie in de regio Amersfoort, Soest, Hilversum, Veenendaal, Almere, Utrecht oost. Geïnteresseerd? 
 Klik hier om te solliciteren.

Vrijwilliger chauffeur(s) gevraagd voor Ontmoetingsgroep Bilthoven

Tijd over en wil je iets voor anderen betekenen, daarnaast ook nog dol op autorijden? 

Voor ons Ontmoetingshuis in Bilthoven (Berg en Bosch), Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 104, komen wij graag in contact met geduldige mannen en vrouwen, met rijbewijs, humor én en wat tijd over.

Momenteel zijn we 4 dagen per week open en we willen op korte termijn naar 5 dagen.

De deelnemers aan de ontmoetingsgroep wonen nog thuis en komen één of enkele keren per week naar ons Ontmoetingshuis om deel te nemen aan activiteiten, daarmee worden mantelzorgers ontlast en kunnen mensen met dementie in clubverband meedoen aan activiteiten (zoals een wandelgroep of de biljartclub op maandag).

Je gaat deel uit maken van een leuke club vrijwilligers. Je kunt kiezen uit 1x per dag of 2x (zowel heen als terug), voor 1x per week, of meerdere malen, ook oproep chauffeurs zijn welkom.

Kom bij ons kijken, doe een dagje mee en ga ervaar de gezelligheid. Daarnaast doe je erg goed en ervaar je veel waardering van de deelnemers. We beschikken over een 9 persoons bus, een gewoon rijbewijs is voldoende. We bieden je een vrijwilligersovereenkomst en er worden gratis cursussen en workshops geboden. Denk aan BHV en kennis bijeenkomsten als het gaat om dementie. Ook is er jaarlijks een vrijwilligersfeest en ontvangen vrijwilligers met feestdagen een leuke attentie (zoals een kerstpakket).

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Neem contact met ons op.

Bel Ester Kraak voor het maken van een afspraak 035-2050950 / 06-18 41 21 45 of stuur een e-mail aan hr@kingarthurgroep.nl