PERSBERICHT – Welkom deelnemers dagbesteding bij King Arthur Groep Ontmoetingscentrum Naarden (voorheen in de Godelinde te Bussum)

Per 1 januari is de dagbesteding van Vivium, voorheen in De Godelinde te Bussum, overgedragen aan de King Arthur Groep.

Het is de laatste dagbesteding van de 3 locaties die in 2021 moesten worden overgedragen, vanwege de afspraken hierover met contractbeheer van de gemeentes Gooi- en Vechstreek en Wijdemeren.

Alle deelnemers van De Godelinde zijn per 4 januari meegegaan naar de nieuwe dagbesteding  in de ontmoetingsruimte van gebouw Het Ravelijn te Naarden, aan de Graaf Lodewijklaan 16.

Op vrijdag 14 januari om 13 uur zal wethouder Barbara Boudewijnse, van gemeente Gooise Meren, langskomen bij de King Arthur Groep om iedereen officiëel welkom te heten op deze locatie.
Daarbij zal ook zijn Lilian Verheul aanwezig zijn, directeur van de Woningstichting Naarden of de voorzitter van de bewonerscommisie van Het Ravelijn, Emmy Fokker.
Beiden hebben ervoor gezorgd dat deze locatie beschikbaar kon zijn voor de nieuwe dagbesteding.

Wij stellen het zeer op prijs als uw redactie aandacht wil besteden aan dit officiële welkom door de wethouder van Gooise Meren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michelle van de Steeg, Kwartiermaker bij de King Arthur Groep, tel. 06-43723384.

michelle.van.de.steeg@kingarthurgroep.nl