Vrijwillig werken bij King Arthur Groep

Vrijwilligers
Vrijwilligers nemen bij King Arthur Groep een belangrijke plaats in. Ze bieden praktische hulp en ondersteuning, dragen in vele opzichten bij aan het welzijn van deelnemers en bewoners en leveren bovendien een grote bijdrage aan een gezellige sfeer. In onze ontmoetingscentra en woonzorgvoorziening zijn dan ook vele vrijwilligers actief bij uiteenlopende activiteiten en werkzaamheden. Bekijk ook enkele vrijwilligersprofielen (rechterkolom).

Op deze pagina vindt u onze huidige vacatures voor vrijwilligers. Heeft u intresse in een specifieke vacature?

Andere mogelijkheden

Naast mensen die onze reguliere vrijwilligersfuncties invullen zijn wij ook erg blij met iedereen die op een andere wijze iets voor onze deelnemers/bewoners kan betekenen. Enkele voorbeelden zijn het samen met bewoners/deelnemers wandelen, fietsen, tuinieren en klussen in de tuin van Ridderspoor of het samen met een bewoner/deelnemer opschrijven van zijn/haar levensverhaal. Ook als u eenmalig een lezing of workshop aan onze deelnemers of bewoners wilt geven bent u van harte welkom.

Als oproepkracht?

Spreekt een vacature u aan maar kunt u (op dit moment) niet voldoende tijd vrijmaken? Voor sommige functies zoals kok of chauffeur kunnen we altijd mensen gebruiken die kunnen invallen bij ziekte of vakantie van onze vaste vrijwilligers. Informeer naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers Vacatures

Diverse locaties

Chauffeur ontmoetingcentra en ontmoetingshuizen

Omschrijving:
Ontmoetingscentrum Hilversum zoekt een vrijwilliger (met rijbewijs) die de thuiswonende deelnemers van en naar de dagactiviteiten in het ontmoetingscentrum wil brengen.

Tijden:
Ontmoetingscentrum Hilversum is geopend op maandag t/m vrijdag. De deelnemers worden rond 9.00 (Soesterberg 10 uur) opgehaald, en rond 16.00 weer thuisgebracht. Wij zijn opzoek naar iemand die op vrijdagmiddag (Soesterberg in overleg) wil rijden en wil invallen op andere momenten.

Locaties: 
Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Bilthoven

Solliciteren:
Klik hier om te solliciteren

Assistent-activiteitenbegeleider ontmoetingscentra

Omschrijving:
Voor diverse ontmoetingscentra zijn wij op zoek naar een Assistent-activiteitenbegeleider

Tijden:
Van 10:00-16:00 uur (dag in overleg)

Assistent-activiteitenbegeleiders bieden ondersteuning en begeleiding aan deelnemers/bewoners bij het deelnemen aan activiteiten (van het dagprogramma). Denk hierbij aan sjoelen, wandelen, schilderen, handwerken, knutselen, etc. Ook helpen ze de activiteitenbegeleider(s) bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van de activiteiten.

Een uitgebreide omschrijving van deze vrijwilligersfunctie vindt u hier.

Helpt u graag anderen? Houdt u creatief.bezig zijn en een omgeving waar het regelmatig gezellig druk is? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Locaties:
Hilversum, Amersfoort, Almere, Soesterberg, Soest

Solliciteren:
Klik hier om te solliciteren

Locatie Hilversum – Koninginneweg 83, Hilversum

Vrijwilliger(s) linnenkamer woonzorgvoorziening Ridderspoor

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een leuke spontane vrouw voor wie het een uitdaging is om de was van onze bewoners er pico bello uit te laten zien.

Tijden:
10:00-13:00 uur (dag in overleg)

Taken:
wassen, strijken en de was in de linnenkasten van onze bewoners leggen

Bent u al wat ouder, bij ons is dat een pré. Heeft u een afstand tot de arbeidsmarkt of spreekt u nog geen vloeiend Nederlands, bij ons is dat geen probleem.

Bent u betrouwbaar, nauwkeurig en houdt u van gezelligheid?
Reageer nu, en maak binnenkort deel uit van ons gezellige vrijwilligersteam!

Solliciteren:
Klik hier om te solliciteren

Kok woonzorgvoorziening Ridderspoor

Omschrijving:
Voor woonzorgvoorziening Ridderspoor zijn wij op zoek naar mensen die het leuk en uitdagend vinden om met de bewoners die dat nog kunnen en leuk vinden een warme maaltijd te bereiden. Elke dag worden er in Ridderspoor verse maaltijden klaargemaakt voor de 24 bewoners met dementie en hun begeleiders. Samen met de andere “koks” wordt het menu voor een maand vastgesteld, kortom u heeft de gelegenheid om uw favoriete gerechten te maken voor onze bewoners. Spreekt deze vrijwilligersfunctie u aan? Wij horen graag van u!

Tijden:
Van 15:30-19:30 uur (dag(en) in overleg)

Solliciteren:
Klik hier om te solliciteren

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van zorg-/begeleidingsopdrachten, als vrijwilliger of op zoek naar een stageplaats? Klik hier

Uw gegevens gebruiken wij alleen voor dit doel, voor de privacyverklaring klik hier

Vrijwilligersprofielen

Gedetailleerde omschrijving van ekele vrijwilligers- profielen:

Waarom?

Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën, een gezellige werkomgeving met een ongedwongen sfeer, koffie/thee en lunch.

Vrijwilligersbeleid