Verhuisbericht OC Utrecht!!!

Met veel plezier en passie werken wij er hard aan om samen met onze geweldige vrijwilligers en stagiaires mooie en fijne dagen te organiseren voor onze deelnemers.

We hebben het afgelopen jaar een mooie stap gemaakt met het eropuit programma echt goed neer te zetten en wat genieten we samen ervan. Maar we hebben ook meer deelnemers gekregen.

We zijn inmiddels uit ons jasje gegroeid en de ruimte is ook minder prettig nu de groepen wat groter zijn geworden. Helaas is het ons niet gelukt om een ander plekje in het mooie Zuilen te vinden. We hebben een prachtige locatie gevonden aan de rand van Tuindorp en Witte Vrouwen. Onze buurman is restaurant de Helden aan de Jan van Galenstraat 6.

We krijgen daar de beschikking over een ruimte van ca 70 vierkante meter, met een forse keuken in de ruimte (blad is 6 meter). Daarnaast kunnen we gebruik maken van een mooie serre met daaraan vast een park-achtige tuin waar we ook in terecht kunnen. We zijn erg in onze nopjes en verwachten met deze locatie nog leukere momenten te kunnen beleven.

We zullen op maandag 16 december voor het eerst op ons nieuwe adres te starten.

Wat verandert er voor de deelnemers. In principe voor de meeste niet heel veel. Voor hen die wij ophalen en weer thuisbrengen kan de rij-route iets anders zijn.

Voor de mensen die zelfstandig te voet komen of halve dagen zullen we moeten kijken hoe we dat gaan oplossen. Maar daar komen we persoonlijk bij u op terug.

Voor hen die met de regio taxi komen is het van belang om vanaf 16 december het nieuwe adres door te geven. (Jan van Galenstraat 6) De verhuizing zal verder geen verandering geven aan het programma, we blijven erop uit gaan en sporten maar we zijn ervan overtuigd dat de serre en de tuin een geweldige aanwinst is voor onze deelnemers. We kunnen zoveel meer nu. En er is ook meer ruimte om even afstand te nemen op en veilige en prettige manier wanneer het voor iemand even te druk is. De tuin bijvoorbeeld is erg groot maar wel afgesloten. De serre heeft echt een heel andere sfeer als de ruimte, dus dat geeft ook al een fijn gevoel.

Tot slot, we gaan het ook onze deelnemers vanaf 2 december zelf vertellen. En ze al een keertje meenemen als zij dat willen. Dan kunnen ze alvast zien waar ze terecht komen en er aan wennen.

Wij kijken ernaar uit en natuurlijk bent u ook van harte welkom om een keertje op de koffie te komen om alles met eigen ogen te zien.

Op vrijdag 3 januari hebben we een open avond voor jullie en voor de bewoners van het complex waar wij onderdeel van uit maken. Uitnodiging volgt nog.

Graag tot ziens en hartelijke groet,

Ingrid, Hanneke, Marian, Pauline en Jan.

We zien ons al helemaal zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!