Locatie: Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Loosdrecht, Soest, Laren, Naarden, Bilthoven

Zet je in als vrijwilliger voor King Arthur Groep!
Wij zoeken een enthousiaste Chauffeur

Voor onze ontmoetingscentrums op diverse locaties zoeken wij met regelmaat enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten als chauffeur voor het ophalen en thuisbrengen van deelnemers.

Waar ga je werken?

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die zich wil inzetten als chauffeur voor het ophalen en thuisbrengen van deelnemers. Onze deelnemers zijn mensen met geheugenproblemen, vergeetachtigheid en (beginnende) dementie die nog thuis wonen.

Wij bieden in een sfeervolle ruimte een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Ons ontmoetingscentrum is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

Wat ga je doen? 

Zet jij je als chauffeur voor ons in dan haal je, in onze 9-persoons bus, rond 09.00 uur onze deelnemers thuis op en aan het einde van de dag breng je hen rond 16.00 uur weer thuis. Om te kunnen rijden in onze bus heb je een rijbewijs B nodig. Op welke dag jij je inzet gaat uiteraard in overleg met jou en stem je onderling met de begeleiders van de dagbesteding en andere vrijwilliger chauffeurs af.

 

Heb jij interesse om een bijdrage te leveren aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor onze mensen met dementie en hun naasten? En vind je het leuk om rond te rijden in een busje?

Reageer via de sollicitatie button en wij zullen contact met je opnemen.

Solliciteer nu