Locatie: Hilversum, Amersfoort, Laren, Loosdrecht, Naarden, Soest, Utrecht

Zet je in als vrijwilliger voor King Arthur Groep!
Wij zoeken een enthousiaste Vrijwilliger Assistent-activiteitenbegeleider

Voor onze ontmoetingscentrums op diverse locaties zoeken wij met regelmaat enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten als assistent-activiteitenbegeleider voor het ondersteunen en begeleiden van deelnemers.

 

Waar ga je werken?

Vanuit onze ontmoetingscentrums op diverse locaties bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen die nog in de thuissituatie wonen met geheugenproblemen, vergeetachtigheid en beginnende dementie. In de sfeervolle ruimtes wordt door begeleiders een gevarieerd aanbod aan activiteiten geboden voor de deelnemers. Onze ontmoetingscentrums zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Wat ga je doen? 

Zet jij je als assistent-activiteitenbegeleider voor ons in? Dan biedt jij onze deelnemers ondersteuningen en begeleiding bij het deelnemen aan activiteiten van het dagprogramma. Activiteiten die wij met onze deelnemers doen zijn o.a. koffie/thee drinken, wandelen, samen koken, tuinieren, verhalen vertellen, gedichten maken en spelletjes doen.

Een rode lijn die wij volgen voor het organiseren van de activiteiten worden gevormd door de termen Cultuur, Natuur, Bewegen en Creativiteit. We hebben aandacht voor geschiedenis en kunst en geven workshops met beweging in de hoofdrol. Omdat wij graag ons aanbod van activiteiten in de ontmoetingscentrums willen uitbreiden, komen we graag in contact met mensen die het leuk vinden om een workshop te geven. Denk hier bijvoorbeeld aan schilderen, bewegen of samen muziek maken.

 

Heb jij interesse om een bijdrage te leveren aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor onze mensen met dementie en hun naasten? Of wil jij graag een workshop begeleiden op een vast moment in de week?

Reageer en wij zullen contact met je opnemen.

 

Solliciteer nu