Locatie: Lindenhorst in Bunschoten-Spakenburg

Wij zoeken actieve vrijwilligers voor tuinactiviteiten

Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor onze ouderen? King Arthur Groep zoekt vrijwilligers met groene vingers voor onze kleinschalige woonzorgvoorziening Lindenhorst in Bunschoten-Spakenburg.

Wat vragen wij?

Lindenhorst is in juli 2021 geopend voor de eerste bewoners. De tuin is in de basis aangelegd maar graag willen we deze nog verder invullen en ook gaan gebruiken. Uitkijkend naar het voorjaar zouden we graag vrijwilligers hebben die een vast dag(deel) in de week met onze bewoners in de tuin gaan klussen. Groente gaan kweken in moestuinbakken, zaaien en kweken van bloemen voor in bloembakken en in de tuin. Kippen verzorgen en allerlei andere tuinwerkjes die leuk zijn om samen met onze bewoners te doen.

Kortom, heb je wat tijd over en zin in een fijne ochtend/ middag met onze bewoners met het idee alles mag niets moet, Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Ben je enthousiast?

Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek met Chantal van de Hengel naar  033-2002638 . Mailen kan ook: lindenhorst@kingarthurgroep.nl.
Meer informatie over King Arthur Groep kun je lezen op www.kingarthurgroep.nl
Je bent van harte welkom en de koffie staat voor je klaar!

Of reageer via de sollicitatie button en wij zullen contact met je opnemen.

Solliciteer nu