Functieomschrijving

King Arthur Groep is een WTzi erkende thuiszorgorganisatie die de begeleiding en zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. Wij zijn werkzaam in het midden van het land. Naast 24uurszorg, bieden wij individuele- en groepsbegeleiding en kunnen mensen met dementie bij ons logeren.

Junior Secretaresse

De junior secretaresse maakt deel uit van het supportoffice team. Een sterk en gezellig team dat samen hard werkt aan de groei en verdere opbouw van de organisatie. Hij/zij ondersteunt stafleden en voert werkzaamheden zelfstandig uit. Het gaat om de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen op ons secretariaat.

We zoeken iemand

  • die vol met energie en gezelligheid zit;
  • met innovatieve ideeën;
  • die graag mensen gastvrij ontvangt, te woord staat en de weg wijst (zowel telefonisch als op locatie)
  • die kan lezen en schrijven met Word, Excel en Outlook
  • die de Nederlandse taal in woord en schrift zeer goed beheerst

Belangrijke taken:

– Inhoud en uitvoering geven aan de dagelijkse gang van zaken op het secretariaat. Zoals het beantwoorden van de telefoon en de algemene e-mails. Het organiseren van een bloemetje en andere incentives bij wel en wee, het mede organiseren van ons jaarfeest en evenementen en het versturen van de bijbehorende uitnodigingen.

– administratieve en secretariële ondersteuning bieden aan en het ontzorgen van stafleden. Denk aan werkzaamheden als bestellen van promotiemateriaal, plaatsen van een oproep voor werving van vrijwilligers op lokale en social media, documentenbeheer nieuwe en bestaande collega’s, jaarplanning meetings en bijeenkomsten maken, voorbereiden van bijeenkomsten, samen met de werving en selectie functionaris bezoeken van banen- en scholingsmarkten.

Wat bieden we:

Een uitdagende en organisatorische, ‘spin-in-het-web’ functie voor 32-40 uur per week in een fijn team dat elkaar waar nodig ondersteunt. Bovendien nodigen wij je uit om mee te denken, ideeën en initiatieven worden verwelkomd. Salaris zal in overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring worden vastgesteld.

Wat vragen we/ Competenties

Allereerst willen we natuurlijk dat de nieuwe junior secretaresse een enthousiast en toegankelijk persoon is. Daarnaast zoeken we iemand die zeer computervaardig is met uitgebreide kennis op het gebied van Microsoft Office. Je bent accuraat, zorgvuldig, je doet wat je beloofd, de mens met dementie en hun naasten staan altijd op nummer 1, daar doen we het allemaal voor.

Je mag rekenen op de hulp en toewijding van teamleden die al enige tijd aan onze organisatie verbonden zijn.

Gewenst DNA https://kingarthurgroep.nl/leidende-principes/

Benaderbaar, sociaal, optimist, vrolijk, denken in mogelijkheden, actiegericht,

flexibel, verantwoordelijk, nauwkeurig in alle opzichten (spelling-afspraken bewaken-plannen enz.).

Soort dienstverband: Fulltime

Heb je interesse of een vraag? Bel Anneke Geitenbeek, W&S functionaris, 06-18346171