Uitnodiging Lustrumfeest 16 november King Arthur Groep in Hilversum

Persbericht: 31 oktober 2023
UITNODIGING, lustrumfeest 16 november

King Arthur Groep, thuis in dementiezorg, bestaat 12,5 jaar. Dit vieren wij graag met u!

Denken in mogelijkheden
Wij willen een samenleving waarin iedereen gezien wordt en meedoet. Door te blijven denken in mogelijkheden, typerend voor King Arthur Groep, hebben we de afgelopen 12.5 jaar ervaren ‘Hoe het ook kan’. Hier zijn mooie initiatieven uit ontstaan -soms met vallen en opstaan- die we graag delen met u.

‘Hoe het ook kan’
Als centraal thema voor onze verschillende lustrumfeesten in november, vieren we de hele maand feest met zowel onze mensen binnen King Arthur Groep als ook daarbuiten.

Feest voor onze externe relaties
Op 16 november a.s. van 16.00-19.00 uur vieren wij feest op onze locatie ’t Spintje in Hilversum met onze externe relaties.

Met circa 100 genodigden, waaronder, collega-bestuurders van zorg- en welzijnsorganisaties,casemanagers, verwijzers, wijk gebonden aanbieders en overige stakeholders blikken we terug op
de geleerde lessen uit de afgelopen 12,5 jaar en gaan we samen in gesprek over ‘Hoe het ook kan’ binnen ons zorglandschap.

Met muziek op het programma
Ondersteund door Fort van de Verbeelding, een mooie organisatie die o.a. op
ouderenzorglocaties en buurthuizen mensen van alle leeftijden samenbrengt om samen muziek te maken, met elkaar de verbinding zoeken in muziek. Muziek is de taal die we allemaal spreken.

Ook staan we stil bij het vertrek van Jarcine Spaander, grondlegger en bestuurder van King Arthur Groep. Na 15 jaar vol energie en met plezier gewerkt te hebben bij King Arthur Groep heeft zij besloten om per 1 januari 2024 afscheid te nemen.

Bent u erbij? U bent van harte welkom!

King Arthur Groep

Klik hier voor de uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *