Ridderspoor

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
In de gezellige binnenstad van Hilversum, nabij het station en de markt vindt u onze kleinschalige woonzorgvoorziening met de naam Ridderspoor. Ridderspoor biedt plaats aan 22 bewoners met dementie.

Het huis is ontworpen in de stijl van de omgeving die grotendeels gebouwd is in de jaren twintig van de vorige eeuw, en heeft een statig en voornaam aanzien. Mensen met een voorliefde voor het stadsleven, zullen zich hier direct thuis voelen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Op de begane grond bevinden zich de sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes, zoals drie woonkamers, een woonkeuken en een kleine filmkamer waar bewoners kunnen deelnemen aan creatieve activiteiten die door begeleiders worden georganiseerd. Er is een uitgebreide bibliotheek en een TV kamer. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een activiteit te kiezen of gewoon te genieten van de gezelligheid. Bent u graag buiten? De deur naar de omsloten tuin staat dagelijks open. De tuin is een belevenis op zich, u kunt hier ruiken, voelen en proeven.

Privé woonruimte

Uw privé woonruimte kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Elke woonruimte is voorzien van eigen sanitair, pantry, overgordijnen en aansluitingen voor telefoon, internet en televisie (CAI).

Plattegronden Ridderspoor

Pagina Lindenhorst Pagina Wonen met zorg Wachtlijst Ridderspoor

Adres en contact

Ridderspoor
Koninginneweg 83
1211 AN Hilversum

Telefoon: 035-6212454
Mail: 
Ridderspoor@kingarthurgroep.nl

Contactpersoon
Ellen de Haan
Coördinator Ridderspoor

Mail: 
ellen.de.haan@kingarthurgroep.nl
Telefoon: 06-39841316

Brochure

Klik hier om onze nieuwe brochure van Ridderspoor gratis aan te vragen.

Artikelen

Huisartsen en SO bieden samen zorg

Nieuwe organisatievormen

Extra informatie

De naam 'Ridderspoor'

Deze prachtige bloem in combinatie met de legende van King Arthur en de locatie van het gebouw  maken ‘Ridderspoor’ tot een passende naam.

Delphinium ‘Guinevere’
(Nederlandse naam Ridderspoor)