Ridderspoor

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
In de gezellige binnenstad van Hilversum, nabij het station en de markt vindt u onze kleinschalige woonzorgvoorziening met de naam Ridderspoor. Ridderspoor biedt plaats aan 22 bewoners met dementie.

Het huis is ontworpen in de stijl van de omgeving die grotendeels gebouwd is in de jaren twintig van de vorige eeuw, en heeft een statig en voornaam aanzien. Mensen met een voorliefde voor het stadsleven, zullen zich hier direct thuis voelen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Op de begane grond bevinden zich de sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes, zoals drie woonkamers, een woonkeuken en een kleine filmkamer waar bewoners kunnen deelnemen aan creatieve activiteiten die door begeleiders worden georganiseerd. Er is een uitgebreide bibliotheek en een TV kamer. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een activiteit te kiezen of gewoon te genieten van de gezelligheid. Bent u graag buiten? De deur naar de omsloten tuin staat dagelijks open. De tuin is een belevenis op zich, u kunt hier ruiken, voelen en proeven.

Privé woonruimte

Uw privé woonruimte kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Elke woonruimte is voorzien van eigen sanitair, pantry, overgordijnen en aansluitingen voor telefoon, internet en televisie (CAI).

Plattegronden Ridderspoor

Informatie over beschikbaarheid appartementen: klik hier Pagina Lindenhorst Pagina Wonen met zorg

Ridderspoor een sfeer impressie

Adres en contact

Mail en adres Ridderspoor Koninginneweg 83 1211 AN Hilversum Ridderspoor@kingarthurgroep.nl 035-6212454

Contact:
Erik Loeffen Locatie coördinator
06 18 19 71 43
erik.loeffen@kingarthurgroep.nl

Brochure

Klik hier om onze nieuwe brochure van Ridderspoor gratis aan te vragen.

Artikelen

Huisartsen en SO bieden samen zorg

Nieuwe organisatievormen

Extra informatie

Deze prachtige bloem in combinatie met de legende van King Arthur en de locatie van het gebouw  maken ‘Ridderspoor’ tot een passende naam.

Delphinium ‘Guinevere’
(Nederlandse naam Ridderspoor)