OPENING NIEUW ONTMOETINGSCENTRUM IN HET BRINKHUIS IN LAREN (NH)

Per 5 juli start King Arthur Groep een nieuw ontmoetingscentrum voor mensen met een (beginnende) vorm van dementie in Laren. In het ontmoetingscentrum kunnen ook de bezoekers van de dagbesteding van Johanneshove een nieuwe ontmoetingsplek vinden. Vivium heeft eerder besloten deze dagbesteding te stoppen.

Het Brinkhuis staat in het centrum van Laren -vlak naast de poffertjeskraam- en is een culturele ontmoetingsplek voor jong en oud.

“Wat zo mooi is aan deze plek is dat we hier samen met de Muziekvereniging MCC en Versa Welzijn verschillende activiteiten kunnen bieden.” zegt Michelle van de Steeg, kwartiermaker van King Arthur Groep. “Ook is er een gymzaal en willen we buiten een terrasje maken, zodat we bij mooi weer kunnen genieten van de zon. Bij ons is het motto ‘Alles mag, niets moet’.”

Op dit moment wordt samen met de directie van de locatie en met de muziekvereniging bekeken hoe de ruimte, die Schering & Inslag genoemd wordt, huiselijk en gezellig ingericht kan worden. Ook wordt de keuken aangepast. “Een warme maaltijd samen koken en eten vinden wij erg belangrijk.”

Kom gerust eens langs voor een kop koffie. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een paar uur per week over hebben om onze deelnemers te halen en brengen. Of, om te ondersteunen bij het koken, wandelen of andere activiteiten.

Voor informatie neem gerust contact op met Michelle van de Steeg tel 06 – 43723384 of stuur een mail naar oclaren@kingarthurgroep.nl

Adres: King Arthur Groep |Ontmoetingscentrum Laren| locatie Het Brinkhuis, gebouw de Schering en Inslag| Eemnesserweg 15a|1251 NA  LAREN| 06-28261530