Klanttevredenheid

Wij vinden het opvragen van de tevredenheid een belangrijk onderdeel van het behouden en verbeteren van onze kwaliteit. 

Jaarlijks laten wij een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder onze zorgvragers. Voor de uitvoering van dit onderzoek wordt samengewerkt met een onafhankelijk onderzoeksbureau. Dit onafhankelijk onderzoeksbureau stuurt u een vragenlijst om uw ervaringen te delen over de dienstverlening waar u of uw naaste gebruik van maakt.

  • Uitkomsten tevredenheidsonderzoek 2020

Gemiddeld krijgen we van alle zorgvragers en naasten een 8,6 als cijfer (op 10) voor al onze dienstverlening.

Uit het tevredenheidsonderzoek van 2020 komt een NPSscore van 63. De Net Promotor Score (NPS) geeft in een getal aan of u de organisatie aanbeveelt aan een ander. De NPS wordt uitegedrukt als absoluut getal, dat zich ergens tussen -100 en +100 situeert.

Belangrijke uitkomsten
Zorgvragers en hun naaste zijn positief over King Arthur Groep. Zorgvragers en hun naaste geven aan dat wij onze afspraken goed nakomen. Dat wij hen snel op de hoogte brengen bij urgente situaties; zoals incidenten en calamiteiten. Tenslotte geven de meeste zorgvragers en hun naasten aan zich op hun gemak te voelen bij King Arthur Groep.

Zorgvragers geven aan meer inspraak te wensen over de inhoud van activiteiten die aangeboden worden,  waardoor deze meer aansluiten bij de behoefte. Tenslotte geven de meeste zorgvragers en hun naaste aan meer mee te willen praten en werkafspraken te willen maken.

Een aantal quotes: “Professionaliteit, zorgvuldigheid, goede communicatie, empathie” “Ik vul dit namens mijn moeder in, zij heeft echt haar plek gevonden bij KAG. Vind het gezellig, kent de mensen, voelt dat zij gewenst is.”

Cijfers

8,6
Rapportcijfer

63
NPS Score

King Arthur Groep is altijd op zoek naar manieren om te leren en te verbeteren. Zorgkaart Nederland (site van Patiëntenfederatie Nederland) is de ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de betreffende zorgorganisatie. King Arthur Groep staat ook op ZorgkaartNederland. Heeft u een compliment of een tip voor verbetering? Klik hier om naar Zorgkaart Nederland te gaan.

King Arthur Groep door de ogen van anderen