King Arthur Groep opent nieuwe locatie in Hoogland (Zevenhuizen)

King Arthur groep opent nieuwe locatie in Hoogland ( Zevenhuizen) een fantastische aanvulling van de locatie Soesterkwartier .

Zo’n 3 jaar terug streek de King Arthur groep neer in “de Nieuwe Sleutel” en niet zonder enige weerstand vanuit het SK. Er werd een dagbestedingsruimte gecreëerd voor “dementerende “inwoners van Amersfoort. Eerst een paar ochtenden wat later is uitgebreid.

26 juni 2021 door Karel van Rooy, Wijkwebsite.

Na een stille periode in de media wordt ondergetekende uitgenodigd voor de opening van een nieuwbouwproject aan de Zevenhuizerstraat. Er zijn in de polder aldaar 28 appartementen gebouwd voor dementerende mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Daar waar in de Nieuwe Sleutel nog aan “dagbesteding wordt gedaan, is deze nieuwbouw een helaas noodzakelijke voorziening voor deze mensen. Geen ouderen maar een mix van jong en oud. Dimensie kan ook op jonge leeftijd ontstaan.

Conny Swart niet weg te denken uit het Soesterkwartier en nog steeds in vele herinneringen als “de Papillon” aan de Noordewierweg, werd de 1e groepsleidster van het 1e uur in de Nieuwe Sleutel.

En zoals ik van haar gewend ben, sprak zij in een verkennend gesprek vol vuur en passie over haar werk en het Soesterkwartier.

Lees het hele artikel hier