Kennis Zorg Café

Inspirerende Avonden, bedoeld voor begeleiders, zorgverleners, vrijwilligers en stagiaires binnen King Arthur Groep, maar ook voor diegene die zich oriënteren op een nieuwe uitdaging of die zich aangesproken voelen door het onderwerp en/of gastspreker en juist daar meer van willen weten.

Hoe ziet een avond eruit?

De avonden gaan over leren (kennis-/ ervaringen delen), ontmoeten en netwerken. En hebben een vaste agenda.

  1. Ontvangst
  2. Zeepkist (een collega binnen King Arthur Groep deelt kort zijn of haar kennis of vertelt enthousiast over belevingen binnen onze organisatie)
  3. Workshop met inspirerende spreker
  4. Napraten

Daarbij ontbreekt niet een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers en een afsluiting met napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ik heb mij welkom gevoeld!

“Het was gisteravond fantastisch! Hartelijk Dank hiervoor. Ik heb voor de rest van mijn leven hiervan geleerd. Het was heel professioneel, uit de praktijk, met humor en het boek heb ik nu als naslagwerk. Vooral ook: Vergeet de dementie, onthoud de mens!, van Barbara Oppelaar (spreekster en een van de oprichters van Ervarea) spreekt mij heel erg aan. Ook de groep was heel prettig, ik heb mij welkom gevoeld en meegedaan terwijl ik niemand kende, 

Nicoline den Dekker
Bekijk openstaande vacatures