Wil jij meer weten of werken bij King Arthur Groep?

King Arthur Groep organiseert informatiebijeenkomsten! 

Vanuit je persoonlijkheid, opleiding of specialisatie, bij ons staat wie je bent voorop.

Het aantal mensen met dementie groeit en steeds meer van hen kiezen bewust voor onze unieke vorm van zorg en begeleiding. Onze organisatie ontwikkelt zich in rap tempo van pionier naar de beste begeleider zijn in dementiezorg. Op dit resultaat en de daarbij behorende groei zijn we trots. Onze teamleden leveren goed werk!

Wil je ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met dementie en wil je meer weten over onze organisatie? Meld je dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten! We gaan graag met je in gesprek over onze organisatie, de mogelijkheden en jouw bijdrage. Wij willen je leren kennen, luisteren naar wat je weet, wat je ziet en wat jij nodig hebt. Door de bundeling van kennis en ambities kunnen we als organisatie wortelen en er ook voor zorgen dat jij de persoonlijke ontwikkeling kunt maken die je verdient. Maar bovenal de beste ondersteuning bieden aan mensen met dementie en hun naasten.

SAMEN: leren we leren, leren we van elkaar en groeien we, niet alleen in capaciteit, maar juist ook in kwaliteit. Goede zorg is doen wat je kunt!

Ben jij benieuwd welke leuke baan wij voor jou in petto hebben? King Arthur Groep zoekt op dit moment:

  • Begeleiders voor de nacht niveau 3 – VIG (Hilversum)
  • Begeleiders – Helpende niveau 2 (Hilversum- Bunschoten)
  • Begeleiders Ontmoetingscentra (’t Gooi en Amersfoort)
  • Begeleiders Individuele Begeleiding Thuis (Regio Utrecht, Gooi, Amersfoort)

Op alle informatiebijeenkomsten geven we een korte presentatie en impressie van onze organisatie en natuurlijk zijn er ook teamleden aanwezig, die graag met je in gesprek gaan en jouw vragen beantwoorden.

Meld je aan voor onze informatiebijeenkomst!

Locatie Bilthoven, Professor Bronkhorstlaan 10 gebouw 104

En heb je geen zorg- en welzijnsachtergrond? Kom gerust langs want wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers (bijv. chauffeurs, koks, activiteiten ondersteuning, linnenkamer).

Wil je alvast een eerste indruk over ons krijgen? Bekijk dan onze website: www.kingarthurgroep.nl

In 2022 organiseren wij weer nieuwe informatiebijeenkomsten, momenteel wordt er gewerkt aan een kalender. Zodra nieuwe data bekend zijn, worden deze hier gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden? 

Stuur een mail naar hr@kingarthurgroep.nl