Locatie: Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek, Utrecht, Veenendaal, Almere, Wijdemeren

Wij zijn op zoek

Wij zijn op zoek naar zorgzame collega’s voor het begeleiden van mensen met dementie aan huis.

De opdrachten variëren qua dagen/tijden en zorgvraag.

Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder zorg en begeleiding bieden aan de zorgvrager, een zorgplangesprek voeren en uitwerken, rapportages maken en mantelzorg ondersteuning bieden.

De begeleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit samen wandelen of fietsen, huisarts/fysiotherapeut bezoek, een uitstapje maken, ‘gewoon’ samenzijn of een spelletje doen. Kortom de vraag is per zorgvrager anders.

De opdrachten worden uitgezet in een mailbox en je kunt reageren op opdrachten die je aanspreken. Daarna volgt een intakegesprek samen met een casemanager. Tijdens de intake wordt o.a. gekeken of er een klik is tussen zorgvrager en zorgverlener.

Wij vragen onze zorgverleners om zich te verbinden aan de opdrachten die zij aannemen. Je biedt de zorg totdat de zorgvrager de begeleiding niet meer nodig heeft, meestal vanwege opname in een verpleeghuis of overlijden.

Wij vragen

Minimaal een MBO niveau 3 diploma zorg- of maatschappelijk gerelateerd. Liefst aangevuld met (of bereid dit alsnog te doen) ADL en Medicatie training.

De IBT opdrachten kunnen alleen als ZZP’er uitgevoerd worden.

Interesse? Solliciteer nu of kom naar onze introductie bijeenkomst (zie onze website voor actuele data).

Voor meer informatie mail naar werken@kingarthurgroep.nl

Solliciteer nu