Heropening ontmoetingscentrum Amersfoort 31 januari

King Arthur Groep Ontmoetingscentrum Amersfoort opent 31 januari de hernieuwde locatie in Zielhorst.

Amersfoort- Het Ontmoetingscentrum van de King Arthur Groep in Amersfoort heeft een nieuwe ruimte ingericht voor mensen met geheugen problemen en dementie. Op 31 januari a.s. zal de feestelijke opening plaatsvinden. Na de officiële opening onder toeziend oog van onze belangrijkste gasten (deelnemers en hun mantelzorgers) openen we de deuren voor iedereen vanaf 16.00uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het Ontmoetingscentrum is al vanaf 2015 gevestigd in Amersfoort. Omdat het aantal deelnemers toenam was een verhuizing een grote wens van de bestaande groep want we groeiden uit ons jasje.
En toen kwam daar eind 2019 de kans om te verhuizen naar een grotere ruimte in hetzelfde gebouw. We hebben nu een eigen ingang aan de kant van de parkeerplaats en ook kunnen we gebruik maken van de binnenplaats bij mooi weer.
Na een korte intensieve periode van verbouwen en schilderen hebben we in december samen met de groep de meeste spulletjes verhuisd.
En nu willen we u graag laten zien hoe wij erbij zitten en u op een laagdrempelige manier laten zien wat we doen. Iedereen is (altijd) welkom, de koffie staat klaar. De 31e zullen we ook zorgen voor een hapje en een drankje.

In verband met de groeiende groep zijn wij ook nog op zoek naar iemand die onze deelnemers van en naar huis wil brengen. Kunt u iets voor ons betekenen? Wij horen het graag, kom gerust eens langs.

Spinetpad 2 – ingang parkeerplaats Stradivariusstraat
3822 DT Amersfoort
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-41114092

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!