Corona & King Arthur Groep

Het nieuwe normaal: wat is dat precies voor King Arthur Groep?
Wij bieden de zorg en begeleiding die nodig is voor iemand met dementie en proberen daarbij zoveel mogelijk de mensen met dementie en hun naasten te beschermen tegen het virus. Dit betekent dat we alle dienstverlening weer aanbieden:

  • Casemanagement: gaat door, 1.5m afstand waar mogelijk.
  • Individuele Begeleiding Thuis: gaat door waarbij zoveel mogelijk afstand bewaard wordt van 1.5 meter tussen de begeleider en zorgvrager.
  • Ontmoetingshuizen / logeren: geopend vanaf 15-06-2020. We volgen nauwkeurig alle richtlijnen die gelden voor ons en proberen het leven in huis zo normaal en comfortabel mogelijk te houden.
  • Ontmoetingscentra: zijn open voor iedereen die al naar een van onze ontmoetingscentra ging en ook voor nieuwe zorgvragers.
  • Kleinschalige woonvoorziening: we volgen nauwkeurig alle richtlijnen die gelden voor ons en proberen het leven in huis zo normaal en comfortabel mogelijk te houden.

Wij zijn allemaal alert op onze handhygiëne en die van de zorgvrager, lassen extra schoonmaakmomenten in, beperken het aantal wisselende mensen op locatie/bij de zorgvrager waar zoveel mogelijk, nemen voorzorgsmaatregelen bij het vervoer en bij het naar buiten gaan zoeken we plekken op waar het rustig is.

Heeft u vragen en/of maakt u zich zorgen neem dan contact met ons op.
info@kingarthurgroep.nl, 035 – 2050950

Bestuurders brengen Ode aan zorgverleners King Arthur groep

Speciale uitgave van de Helpdesk Ontmoetingscentra VUmc: Samen sterk in Coronatijd. Lees hier de Nieuwsbrief effectieve zorg en behandeling bij dementie (met input van OC Utrecht)

Overzicht Maatschappelijk initiatief gedurende COVID-19
Klik hier

Rijksoverheid – Routekaart voor mensen met een kwetsbare gezondheid
Klik hier

E-health subsidie voor King Arthur Groep
Klik hier