Locatie: OH Amersfoort, OH De Bilt

Wij zijn op zoek

Onze logeerhuizen voor mensen met dementie zijn warm en huiselijk ingericht en liggen in een mooie bosrijke omgeving.

In Amersfoort hebben we 6 en in Bilthoven 3 kamers ingericht (we kunnen in Bilthoven uitbreiden naar 7 kamers). Logés voelen zich bij ons snel thuis. Wij proberen ze een vakantiegevoel mee te geven, ze zijn tijdelijk bij ons en gaan weer naar huis. Wij nemen de zorg niet volledig over, wat iemand nog zelf kan, blijft iemand zelf doen. Logés verblijven bij ons omdat hun partner wat tijd voor zichzelf nodig heeft of omdat deze tijdelijk in een ziekenhuis verblijft.

Voor onze logeerhuizen zijn wij op zoek naar begeleiders met een MBO3 maatschappelijke zorg en welzijn opleiding, aangevuld met ADL en Medicatieveiligheid of een VIG diploma. Dan wel bereid is tot het behalen van deze certificaten of diploma’s. We kennen een mooi opleidingsplan.

Bij ons run je het huis van A tot Z. Er wordt gekookt, we bieden o.a. activiteiten als bewegen, beschikken over een braintrainer, luisteren naar muziek, schilderen en tekenen, kaarten of biljarten. We volgen daarbij het ritme van de gast. Is iemand gewend uit te slapen, dan kan dat bij ons ook. Bij het ontbijt verzorgen we een gekookt eitje, croissants, rozijnenbrood met roomboter, vers fruit en vruchtensap.

De deur zit bij ons niet op slot. Als begeleider zwaai je het scepter en word je bijgestaan door een woonkamerbegeleidster/gastvrouw. Ook het schoonhouden en het doen van de was en strijk behoren tot het gezamenlijke takenpakket.

Op zoek naar een fijne opdracht in een leuk team? Meld je aan via onze website: rechts bovenin “inloggen”.

Heb je interesse en lijkt het je leuk om met onze deelnemers aan de slag te gaan?

Solliciteer nu