Onmoetingscentrum Utrechtseweg

Ontmoetingscentrum Utrechtseweg 266-1 Amersfoort

Onze locatie grenst aan een prachtig groen bos. Hier voelt u zich direct thuis en kunt u naast inspirerende activiteiten, naar behoefte genieten van de rust die de omgeving uitstraalt. Alle jaargetijden worden hier bewust beleefd. Deze tegenstellingen kunnen binnen ook door u worden ervaren.

Gewoon lekker genieten in de serre van een kopje thee en een goed gesprek met een mooi uitzicht, of er juist op uit gaan en met nordic walking stokken stampen door een berg bladeren.

We beschikken over een pooltafel, maar ook over luie relax fauteuils. We zetten de braintrainer aan en kraken onze hersenen, maar ook bezoeken we de vlindertuin of het labyrint. Klaverjassen, muziek, dans, lezen, schilderen of tekenen in de natuur, deze locatie biedt het u allemaal.

Meerdere ruimten

Naast de serre is er een gezellige en warm ingerichte woonkamer met open keuken en een activiteiten ruimte met o.a. een pooltafel en een piano.

Voor mensen met dementie heeft deze locatie veel te bieden

Op het terrein is een sportfaciliteit waar we gebruik van mogen maken. En zijn er diverse wandelroutes en fietspaden en kan er naar hartenlust genoten worden van de vele kunstwerken. Voor mensen met dementie op jonge leeftijd heeft deze locatie veel te bieden.

Gastvrijheid

Iedereen is welkom! Familie, vrienden, buren en kennissen nemen een belangrijke plaats in. Zij zijn van harte welkom om bij ons samen met u mee te doen aan activiteiten en/of aan te sluiten bij de lunch. Waardoor zij ook op laagdrempelige wijze kunnen ervaren hoe er met de ziekte omgegaan kan worden. Maar ook om begrip te creëren voor u als mantelzorger of uw naaste met dementie. Om ervaringen, handvatten en tips te delen. Als ook het belang van het behouden van eigenwaarde voor u als deelnemer te ervaren.

Alles mag en niets moet, is ook hier het motto.

Sociale kaart

Klik hier voor de sociale kaart