Onmoetingscentrum Soesterkwartier

Het ontmoetingscentrum aan de Noordewierweg 252-1 te Amersfoort (Soesterkwartier) is 5 dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag.

We beschikken over een eigen gezellige woonkamer, royal terras aan de zonnige kant en het Bos Birkhoven en Dierenpark Amersfoort op steenworp afstand. Met een abonnement op de Dierentuin zijn we daar dan ook regelmatig te vinden.

We bieden een programma dat passend is bij uw levensstijl en persoonlijke interesse. Er is voor ieder wat wils. Met de duofiets er op uit, een boodschap doen voor de lunch. Als bijrijder samen met de vrijwillige chauffeur de andere deelnemers ophalen of wegbrengen of helpen met het bereiden van de maaltijd. De krant lezen of een kaart-/ biljart spel doen? Graag starten wij samen met u een kaart (klaverjas)club, wandelclub, schaak of dam club, breiclub, een koor of een beweegclub. Ons motto is: Alles mag en niks moet!

Het ontmoetingscentrum is te vinden in buurthuis De Nieuwe Sleutel. Een gezellig en open inloophuis waardoor anderen ontmoeten tot de mogelijkheden behoort.  Er vinden van allerhanden activiteiten plaats. En er is een biljart waar ook de deelnemers van King Arthur Groep gebruik van mag maken.

Programma

september 2019

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2019

Folder