Afscheid Peter Starink

Begin vorig jaar is Peter Starink toegetreden als partner (‘ridder’) van King Arthur Groep. Met zijn expertise op het gebied van lerende organisaties heeft hij het leren op een hoger plan getrokken in de organisatie. Ook zijn aanhoudende nieuwsgierigheid om de optimale begeleiding van mensen met dementie te vinden en het ritme van de mens hierin te volgen, heeft ons geïnspireerd. Hierbij zette Peter vooral ons als professionals aan het denken, maar was ook regelmatig zelf in nabijheid van de bewoner te vinden.

Afgelopen periode heeft Peter een pas op de plaats gemaakt en de balans opgemaakt. De wens om mensen te begeleiden blijft, maar in een andere vorm dan tot nu toe. Een vorm waarin ook zijn creativiteit en handigheid beter benut worden. Bouwjeeigenuitvaartkist.nl is de nieuwe onderneming die Peter opzet. Dit betekent dat Peter King Arthur Groep in de rol van partner verlaat. Het contact blijft natuurlijk.

Wij willen Peter bedanken voor zijn inzet en inspiratie en veel succes wensen met dit nieuwe avontuur. Het afscheid willen we niet stilletjes voorbij laten gaan, daarom nodigen we jullie uit voor een afscheidsborrel op vrijdag 8 november 16.00u- 19.00u in de Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117 in Laren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!