Werkplaats in Grafisch Cafe
In de sfeer van de ouderwetse drukkerij van het Grafisch Atelier Hilversum (GAH) werken wij wekelijks te midden van historische drukpersen en laden vol loden letters en potten inkt aan verschillende projecten. Zo maken we vrolijke keukenschorten met zeefdruktechniek,drukken handmatig met grote houten cijfers en letters een 'oneindige' omsla-kalender voor dagelijks gebruik, maken kerstkaarten met linoleum-uitsneden en unieke collages van uitgeknipte figuren die we vervolgens afdrukken op bv. textiel, papier, hout.


Knippen, snijden, plakken, tekenen, vouwen, kleurgebruik, ruimtelijk inzicht maar ook fysiek de pers laten rollen… Het zijn allemaal stimulerende en actieve verrichtingen. Daarbij is er interactie, gezelligheid en productiviteit. En heerlijk tosti's eten na afloop. 

Dus kom op donderdagmorgen van 11.00-13.00 uur ook naar het Atelier Café, Noorderweg 96B (naast de Kringloopwinkel) in Hilversum. U kunt ook binnenlopen voor een kopje koffie en een eerste indruk.

Bereikbaarheid: Er is beperkte parkeerruimte voor de deur. Inpandig is een lift aanwezig alsook ruime toiletten. Rollator gebruiken is geen probleem.

Kosten:
-WMO-indicatie; Een eigen bijdrage via CAK; ophalen en thuisbrengen mogelijk
-Geen indicatie; Dan een bijdrage van 10 euro per keer of 8 euro als u een Strippenkaart van het GAH koopt/heeft.

Vragen/aanmelden: grafischatelier@kingarthurgroep.nl
Voor informatie over het Grafisch Atelier Hilversum klik hier.

 

Impressiefoto's

Deze foto's geven een leuk beeld van wat er allemaal gedaan wordt in het Atelier.

 

 

   

 

Informatie

Informatie voor ouderen in Hilversum kunt u ook hier vinden.