Adres

1e Brandenburgerweg 34
3721 MJ Bilthoven

Telefoon
Tijdens openingstijden:
035-2050950 

Buiten openingstijden:
06-2905 3145 

Email:
teamdebilt@kingarthurgroep.nl

Sociale kaart

King Arthur Groep heeft een sociale kaart ontwikkeld met organisaties waar u terecht kunt. Ook vindt u op de kaart een aantal tips om met een persoon met (beginnende) dementie om te gaan.

Folders
Ontmoetingscentrum De Bilt

 

   

 

Van harte welkom bij OC De Bilt

 Het ontmoetingscentrum De Bilt heeft bij de Opstandingskerk aan de 1e Branderburgerweg 34 in Bilthoven een mooie ruimte gevonden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Graag nodigen wij u uit om eens binnen te lopen. Koffie en soep staan altijd klaar!

OC De Bilt is elke dinsdag en donderdag van 12 tot 18 uur geopend. U bent op elk moment van harte welkom voor een kop koffie. We serveren rond half een voor de liefhebbers een eigengemaakte soep en om 14.00 uur start er een gezamenlijke activiteit van. Na een goed rustmoment staat er rond half vijf nog een klein onderdeel op het programma. We sluiten af met en bescheiden warme maaltijd. Om 18.00 uur zijn we gesloten.

Dat er een activiteit op het programma staat betekent overigens niet dat u aan alles mee hoeft te doen. Integendeel, alles mag en niets moet. Wel proberen we het aanbod van activiteiten zo divers mogelijk te maken. De rode lijn wordt gevormd door de termen Cultuur, Natuur, Bewegen en Creativiteit. Daarbij denken we aan lezingen over geschiedenis en kunst, excursies naar musea, workshops met bewegen in de hoofdrol en schilderen. Natuurlijk horen we ook graag waar uw wensen liggen zodat we ons programma daar wellicht op kunnen aanpassen.  

Komt u binnenkort een kijkje nemen?

Voor meer informatie:

Gerdine Timmerman of King Arthur Groep

Deelname is mogelijk met een indicatie/beschikking, maar u mag deze ook persoonlijk betalen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag bij de gewenste aanvraag.

Activiteiten programma
Nieuws
Koningsdag gesloten - woensdag 26 april 2017

Let op: in tegenstelling tot eerdere berichten is OC De Bilt op 27 april gesloten

 
OC De Bilt in de krant - woensdag 26 oktober 2016

OC De Bilt in de krant. Klik hier voor het artikel